Alè de Vida espais i rituals de vida i mort

sessió a través de la vibració del so individual o en grup viatge sonor

Viatja pel teu interior a través del so i de la seva vibració, sentint, sanant.

T’acompanyo a través de viatges sonors i de la musicoteràpia en sessió individual o col·lectiva per entrar profundament en tu, observar-te, harmonitzar el teu interior i emergir en l’exterior.

El so ens permet ficar mirada interna, deixar la ment i permetre que sensacions i/o imatges vinguin a nosaltres. La seva vibració penetra per les nostres oïdes, pell, cèl·lules, aura... Ens fa vibrar, ens canvia l’estat emocional, ens permet profunditzar, sentir, aportant un ambient regenerador i sanador.

A través del so de bols tibetans, de quars i percussió ens endinsarem en nosaltres.

Sessions individuals i grupals

sessió individual o en grup musicoteràpia

Un acompanyament a través de la música i el so per acompanyar el teu procés terapèutic.

Musicoteràpia durant l’embaràs


Sessions d’acompanyament durant el procés de gestació a través del so i de la música
Un espai on crear, compartir, connectar, descobrir, profunditzar, integrar, treballant el vincle i el benestar de mare i nadó.

Durant la gestació el nadó ja és sensible, el sistema nerviós, oïda, olfacte, pell i visió es formen i s’activen durant el procés d’embaràs, el vincle amb la mare ja ha començat i s’inicien els primers registres d’acceptació i unitat en la seva memòria cel·lular.

Des de la musicoteràpia treballem les dimensions de la dona i el vincle entre mare i nadó d’una manera profunda, a través de la música, de la pròpia veu, del so, de la seva vibració, del que ens evoca, del que ens mou. La notem, la sentim, ens deixem moure per la seva vibració i la compartim, ens fem sensibles entorn al fet musical i transmetem a través de la nostra vibració, consciència i hormones el plaer, la calma, l’alegria o aquell sentiment o emoció que ens evoca, creant una connexió, un compartir, un espai, un temps i una unitat.

Així, prenem consciència de com estem, ens donem l’espai, per compartir, per escoltar i escoltar-nos, deixar anar, transformar, integrar i connectar amb el nostre nadó, visualitzant com està i creant i recreant aquesta realitat tan viva que ens acompanya.

Aquesta connexió continuarà durant el part i el postpart, el treball realitzat durant la gestació es podrà recrear, recordar i tornar-hi per poder evocar aquest espai de calma i plaer que hem estat creant durant setmanes.